Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

The Living Groove Box

Data
Access
gratuit
Loc
L`atelier Cafe Cluj-Napoca

Miercuri, 19 Martie 2014, începând cu ora 20:00, L’Atelier Cafe Cluj-Napoca te invită la petrecerea intitulată The Living Groove Box, atelier de muzică colectivă

Muzicaaaaaa…
Da, muzica!

Muzica cea care se naște când mai mulți oameni se deschid și se conectează. Nu sunt multe lucruri care îi pot apropia pe oameni mai tare unul de celălalt cât e muzica cântată împreună. În cazul ăsta, muzică care o vom inventa pe moment, din corp, voce, tobe, kalimbe, kore, berimbauri, poate un bas, fluiere, tilinci, cavaluri, și ce ne mai trece prin minte.

Un atelier-sărbătoare, cu care chemăm primăvara în mijlocul nostru. Dacă aveți experiență muzicală, vă puteți aduce instrumente de-ale voastre. Dacă nu ați cântat încă niciodată la un instrument, sunt Bogdan și Adi din Cercul Întreg alături ca să vă dea un sfat sau o încurajare, și aduc o puzderie de instrumente mai mult sau mai puțin convenționale.

Ca să participați nu contează dacă vă considerați talentați sau netalentați, cu sau fără urechi muzicale, ritmici ori aritmici. În schimb este nevoie de o inimă sănătoasă și deschisă, o minte sănătoasă și deschisă, curiozitate și un pic de curaj.

Și de acolo, Hop! Enter the Living Groovebox – muzica care suntem noi.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.