Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

The Kolin / PIPO DJ.Set

Data
Access
10 lei

Vineri, 21 Ianuarie 2011, începând cu ora 22:00, Boiler Club Cluj-Napoca te invită la un concert cu trupa The Kolin.

După succesul pe care l-au avut concertând prima dată la Cluj în decembrie 2009, The Kolin revin în forţă cu piese noi de pe următorul album: Ariel.

THE KOLIN s-au format în 2007 în Budapesta iar sound-ul acestora variază de la indie la old-school disco şi new rave. Ceea ce atrage şi uimeşte este imaginea scenică plină de culoare şi presărătă cu mult kitsch intenţionat, rezultatul fiind o reacţie foarte pozitivă din partea publicului. Primul lor produs discografic Yell into the Kazoo a fost scos sub egida Universal Hungary în 2008. Fiind premiaţi de două ori consecutiv pentru Best Hungarian Act în cadrul MTV Europe Music Awards 2009 și 2010, renumele acestora vorbeşte de la sine.

În prezent formaţia lucrează la ultimele pregătiri pentru următorul titlu discografic care e gata înregistrat: Ariel. Fiind un concept album ce reciclează, sub o altă formă, eroii unor poveşti clasice precum cea a lui Pinocchio sau Mary Poppins, Ariel va reprezenta noua piesă de rezistenţă pentru un 2011 ce promite a fi electro! De curând au terminat filmările pentru cel de-al treilea clip: Mountain King, fiind primul clip stereografic 3D din istoria muzicală maghiară. Publicul din Boiler Club va avea parte de un preview substanţial din noul album.

Line-up: Marko Linczenyi (vocals and keyboards), Stquian Agoston (drums) și Ferigeri (guitars).

+ exclusive PIPO DJ.Set (electro, indie, synthpop) – 1st time in 2011

După ora 00:00, prețul unui bilet de intrare va fi de 15 de lei.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.