Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

The Cutting Edge 2nd Edition

Data
Loc
Cluj-Napoca

Joi, 7 Noiembrie 2013, începând cu ora 17:00, Casa Matei Corvin Cluj-Napoca te invită la vernisajul expoziției The Cutting Edge 2nd Edition.

Expoziția va reuni lucrările a 22 de artiști emergenți, studenți ai unor universități de prestigiu din Europa.

Asociația Culturală Art Act a organizat The Cutting Edge 2nd Edition prin programul Tineret în Acțiune, proiect ce a adus împreună 22 de tineri artiști pentru o serie de workshop-uri și discuții menite să dezvolte conștiința asupra problemelor de mediu. Schimbul de experienţă internațional a avut loc între 5 și 14 August 2013 la Beliș, în județul Cluj şi a implicat artişti din România, Italia și Spania.

Expoziția The Cutting Edge 2nd Edition este rezultatul celor zece zile ale evenimentului, toate lucrările fiind create în intervalul petrecut de artiști la Beliș. Tematica principală a lucrărilor a surprins aspecte legate de mediu și interacțiunea omului cu acesta.

Schimbul de experiență a reunit artiști din Barcelona, Cluj-Napoca și Verona, într-un cadru natural şi s-a constituit într-o serie de sesiuni de lucru menite să creeze un dialog între tehnicile de lucru specifice și elementele culturale distincte.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.