Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Terapie de Basm – lansare

Data
Access
gratuit
Loc
L`atelier Cafe Cluj-Napoca

Vineri, 4 Octombrie 2013, începând cu ora 18:00, L’Atelier Cafe Cluj-Napoca te invită la lansarea primului număr al revistei de benzi desenate Terapie de Basm.

Scopul evenimentului este de a cunoaște echipa de flăcăi și mândre care reprezintă Terapie de Basm, dar și să achiziționați primul număr scos proaspăt din tipar, alături de art work-uri originale cu conceptele de personaj și pagini nepublicate precum și stickere și postere. Deci veniți cu galbeni in buzunare! Preț revistă: zece lei.

În vremuri obsesiv-compulsive, într-o societate cu deficit de atenție, depresia, nevroza, anxietatea, și tulburările de panică nu au ocolit nici măcar tărâmul basmelor. Într-o lume tot mai dură, în care oamenii și-au pierdut răbdarea de a le mai asculta povestea, atunci când nici farmecele, buzduganele și zânele nu le mai pot veni în ajutor, personajele noastre preferate, înfrânte și aflate în culmea disperării, se văd și ele nevoite să facă apel la…terapie. În “Sala Epavelor”, sub conducerea unui misterios terapeut, vom afla adevărata poveste a cavalerilor, a fiicelor de împărat, a necuvântătoarelor fermecate și a zmeilor înspăimântători. Acum putem fii martori la ședințele de terapie, unde vom afla ce a fost cu adevărat odată ca niciodată.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.