Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

TEDxEroilor

Data
Access
gratuit
Loc
Cluj-Napoca

În spiritul sloganului Ideas worth spreding (Idei ce merită împărtășite), o sută de entuziaști se vor întâlni pe 9 Aprilie 2011, la Cinema Victoria pentru a cunoaște și asculta discursurile celor zece speakeri de succes pe tema Choices (alegeri), la TEDxEroilor. Evenimentul prezintă o serie de speakeri cu background diferit, de la medicină la business, comunicare și ecologie, alături de înregistrări video cu discursuri TED.

Evenimentul produs independent, construit sub licență TED, este organizat de o echipă de voluntari și are ca scop dorința de a inspira și încuraja oamenii să își împărtășească pasiunile, ideile și alegerile din viață.

O parte dintre speakerii ce vor fi prezenți la eveniment sunt:

  • Tudor Giurgiu – Producător, regizor și președinte al Festivalului Internațional de Film Transilvania, Tudor Giurgiu este un cunoscut personaj din mediul cultural român. Cu o experiență de peste opt ani în industria de film, Dl. Giurgiu dovedește că succesul poate fi atins doar făcând alegeri dificile și muncind. Abilitățile sale de management și dedicația cu care se implică în proiecte îl fac un model pentru cei care vor să reușească în lumea filmului.
  • Corina Bucea – Este managerul cultural al “Fabricii de Pensule”, un spațiu independent de artă și cultură contemporană. Responsabilitățile ei includ departamentul de comunicare, dezvoltarea de programe artistice, management și organizarea de evenimente. Absolventă de filozofie și politici publice, a contribuit la dezvoltarea unor diverse evenimente culturale, programe artistice și de educație culturală. Este dedicată dezvoltării culturii contemporane din Cluj-Napoca, implicării artiștilor în societate și încrezătoare în puterea creativității.
  • Prof. Dr Florian Ioan Ștefan – Este unul dintre cei mai buni neurochirurgi din România. Acum în postura de șef al Secției de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Județean Cluj-Napoca, Dl. Florian se poate lăuda cu aproape 10000 interventii neurochirurgicale. De-a lungul vremii s-a specializat în mai multe ramuri ale neurochirurgiei atât în România cât și în străinătate în țări precum UK, Spania, Portugalia sau Franța. De asemenea, Dl. Florian este președintele Societății Române de Neurochirurgie, Prodecan al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațeiganu” Cluj-Napoca și un cunoscut publicist cu peste 100 de lucrări științifice.
  • Nicu Aleman – Are o experiență de peste 10 ani în companii precum Orange, Oracle și Microsoft unde a ocupat poziții de People Management, Partner Account Manager și Business Development. Experiența de business a fost obținută la nivel european dar și în România.
    El este membru al International Coaching Federation (ICF) și al Asociației Române de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR). Pe langa acestea, dl. Aleman este și trainer atestat CNFPA, livrând traininguri de business și soft skills de mai bine de 5 ani. Este extrem de interesat de ceea ce înseamnă “Business Etiquette” și de modalități de dezvoltare a tinerilor manageri români.
  • Dragoș Bucurenci – Este un ecologist român, președintele Asociației MaiMultVerde, un ONG care și-a propus să creeze o nouă cultură a voluntariatului pentru mediu. Dragoșlucrează și ca jurnalist freelance: semnează un editoriallunar în revista „The One” și a ținut rubrici sau editoriale pentru “Elle”, “Esquire”, “Academia Cațavencu”, “Dilema Veche” și “Evenimentul Zilei”. Este trainer și consultant în comunicare și a produs și prezentat mai multe emisiuni educative de televiziune pe TVR1, Prima TV, Realitatea TV.
  • Daniel David – Este profesor (univ. dr.) de ştiinţe cognitive clinice la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi profesor asociat la Mount Sinai School of Medicine, New-York, SUA. Profesorul David este psiholog clinician şi psihoterapeut cognitiv-comportamental, activităţile de cercetare derulate fiind focalizate pe rolul cogniţiilor/credinţelor raţionale şi iraţionale în sănătate şi boală şi pe mecanismele inconştiente de funcţionare a minţii umane (vezi la http://www.clinicalpsychology.ro/).
  • Silvia Sîrb – Este managerul general al companiei AEGON Asigurări de Viață. Cu o educație în economie, experiența sa profesională s-a dezvoltat în domeniul financiar. În 1998 a înființat agenția ING Bank din Cluj-Napoca pe care a dezvoltat-o și administrat-o timp de nouă ani pe liniile de business corporate și retail. La AEGON a lucrat la început pe programul de pensii private. Apoi a setat cea de-a doua linie de business – asigurări de viață. Consideră că ambiția și atitudinea potrivită te pot duce oriunde îți dorești.
  • Dacian Palladi – Este un cunoscut consultant in management. Domeniile lui de expertiză includ managementul schimbării și al inovației, managementul general al firmei și consiliere juridică și în afaceri. A absolvit facultatea de drept și a lucrat ca procuror înainte de a-și schimba cariera în consultanță. Pe lângă faptul că a dezvoltat un model de dezvoltare personală, dl. Palladi este implicat și în alte activități sociale și ONGuri.

Înscrierile pentru participanții la TEDxEroilor încep pe data de 17 Martie și se încheie pe data de 31 Martie. Locurile sunt limitate, iar selecția participanților se va face pe baza unui formular ce trebuie completat pe site-ul TEDxEroilor.com la secțiunea Apply. Cel mai important criteriu de selecție va fi motivația aplicantului de a participa la eveniment. Mai multe detalii legate de înscrieri se vor afișa pe parcurs pe site, pe pagina de facebook și pe contul de Twitter.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.