Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

TECOMM

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 13-14 Octombrie 2011, la Best Western Fusion Hotel, peste 130 de particicpanţi din Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Constanţa şi alte oraşe din Romania se reunesc în cadrul conferinței TECOMM.

Comerţul online este unul din puţinele segmente de piaţă ce a cunoscut creşteri semnificative chiar şi în perioada de recesiune astfel că în ultimii ani au apărut tot mai multe magazine online.

Vin la Cluj 17 speakeri, printre ei unii din cei mai influenţi oameni din zona online: Marius Ghenea (CEO Fit Distribution), Pavol Magic (Etarget Slovacia), Bogdana Butnar (Google Romania), Mihai Manoliu (Epayment), Cristian Manafu (The Connector), Dorin Boerescu (2Parale), Liviu Taloi (WebAudit), AnaMaria Andronic (VentureConnect)…

Pe parcursul celor două zile sunt organizate prezentări şi workshop-uri pe teme actuale despre problemele întâlnite în comerţul online, de la Securitatea plăţilor online până la probleme de Curierat, marketing şi comunicare, optimizare etc. Pentru cei interesaţi de soluţii de comerţ online pot vizita ZONA EXPO, o zonă expoziţională cu furnizori din domeniu, cu acces liber pentru toţi vizitatorii.

Evenimentul este desfăşurat cu sprijinul ePayment, no1 in plăţi online în Romania şi DPD-Poşta Franceză, unul din liderii mondiali în curierat.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.