Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

TeCOMM (2015)

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 21-22 Octombrie 2015, la Grand Hotel Italia Cluj-Napoca va avea loc conferiná intitulată TeCOMM, ediția a V-a.

În eCommerce, tendințele actuale subliniază cât de important este ca fiecare business online să pună accent pe profilul consumatorului, comportamentul și nevoile acestuia. În prezent, succesul în online este al business-urilor care reușesc să readucă și să fidelizeze clienții pe site-ul lor.

Evenimentul este dedicat proprietarilor de magazine online și furnizorilor din domeniile conexe.

Empowering Customer Using Big-Data – este tema susținută în cadrul TeCOMM, eveniment marca Libero Events, de către Dr Karandeep Singh – Head of Analytics and Insights at Digital Annexe – agenție de marketing digital cu sediul în Londra, specializată în analytics, mobile app development, web development și web design.

Karandeep este profesionistul din UK cu +10 ani experiență în Digital Marketing și doctorat în Statistică, cel care a ajutat la generarea de câștiguri de mai multe milioane de euro pentru branduri la nivel mondial, cum ar fi Mercedes-Benz din UK și Telegraph Media Group. 

Este specialist în strategii de digital analytics și data driven conversion optimisation (acquisition), cu o vastă experiență în prezentarea de strategii de analiză a datelor digitale în cadrul unor workshopuri, întâlniri și summituri la nivel global. 

În prezenatarea sa din cadrul TeCOMM, Karandeep Singh vine cu noi teorii privind optimizarea conversiilor folosind Google Analytics. Acesta va puncta în cadrul evenimentului subiecte precum “Conversia celor care nu convertesc – decât să se concentreze pe cei 3% care convertesc în prezent, vor afla cum să îi convertească pe restul de 97% care nu convertesc.

Informații, nu Cifre – analiza informațiilor ascunse din spatele cifrelor (nu cifrele în sine) pot conduce la luarea de decizii realiste. Optimizarea Inovatoare – pentru a garanta succesul, trebuie să făcă măi mult decât o simplă optimizare”, afirmă Karandeep Singh.

În cele două zile de conferință peste 40 de speakeri din cele mai mari agenții de eCommerce și magazine online din Europa si România, vor prezenta cele mai noi soluții pentru eCommerce.

Alături de Karandeep, și-au anunțat prezența la eveniment și alți specialisti internaționali și naționali, dintre care: Kath Pay (UK) – Managing Director Clould.IQ, Chloe Thomas (UK), – Founder eCommerce MasterPlan, Dragos Smeu – Performance Manager Kubis, Mihaela Mureșan – Marketing Manager IKEA, Gian Sharp – CEO UrgentCargus, Dan Ostahie – CEO Altex, Claudiu Farcas – Manager ProfitShare, Remus Visan – CEO Paravion.

Cele mai noi informații despre eCommerce vor fi concentrate în două zile pline de panel-uri de discuții, keynote-uri și workshop-uri adresate proprietarilor de magazine online și furnizorilor din domeniu, agențiilor de web development, companiilor de IT și specialistilor de marketing interesați de creșterea vizibilității în online rezultate masurabille.

Înscrierile se fac pe site-ul oficial unde se va updata constant lista speakerilor și a agendei. Organizatorii au pregătit prețuri speciale care oferă participanților reduceri considerabile din prețul integral al biletelor, în funcție de perioda înscrierii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.