Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Târgul De Vacanțe Cluj

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioadă 4-6 Martie 2011, Expo Transilvania Cluj-Napoca te invită la Târgul De Vacanţe Cluj, ediția 2011.

Deja la eveniment și-au anunțat prezența nume grele ale turismului românesc și internațional, precum Eximtur, Kartago, Wizzair, Paralela 45, Kusadasi, Alibaba Tour şi multe alte agenţii şi provideri de servicii turistice.

Având 3.500 mp spaţii disponibile târgul aşteaptă o afluenţă de agenţii participante, care vor promova peste o sută de destinaţii turistice atât din România, cât şi din străinătate. Este aşteptată atingerea unui număr de 40.000 de vizitatori în cele trei zile ale târgului.

Vizitatorii sunt așteptați cu oferte promoționale și pachete de rezervare pe loc în regim early booking, între orele 10:00 – 19:00.

Târgul De Vacanțe doreşte să ofere clujenilor şi celor veniţi din afara Clujului, o gamă extrem de variată de pachete turistice. Cele trei zile de târg, vor încânta şi prin numeroase evenimente culturale, programe artistice şi numeroase surprize, dar şi printr-o zonă de entertainment şi timp liber.

Târgul De Vacanțe se bucură de sprijinul celor mai importante asociații din domeniul turismului: FPTR, OPTBR, ANTREC, precum şi de susținerea autorităților locale: Consiliul Județean şi Primăria Cluj‐Napoca. Evenimentul este realizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a județului Cluj precum și Expo Transilvania.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.