Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Târgul de Turism Touristica

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

În perioada 25-27 Martie 2011, la Polus Center Cluj va avea loc Târgul de Turism Touristica.

Sute de destinaţii din Grecia până în Republica Dominicană sau din Ţările nordice până în Africa de Sud îşi găsesc pentru trei zile locul în cadrul celei de-a patra ediţii a târgului Touristica, un târg cu care clujenii s-au obişnuit deja. Organizat la Polus Center în acest weekend, evenimentul reuneşte peste 50 de expozanţi din ţară şi străinatate. Cele mai cunoscute agenţii de turism şi hoteluri le puteţi regăsi în cadrul târgului: Paralela45, Eximtur, Kusadasi, Sfara Tours, Calibra Travel, Universal Turism, Filadelfia Turism, HTS Travel etc.

În perioada târgului vizitatorii sunt aşteptaţi cu oferte promoţionale întrucât in aceasta perioada se desfaşoară programul de early booking, un program ce oferă posibilitatea de a rezerva din timp vacanţele din sezonul de vară la un preţ accesibil, redus în unele cazuri cu până la 35-40%.

Pentru că e un târg al Transilvaniei veţi regăsi reprezentanţe turistice ale unor zone din Ardeal, locuri şi obiective aflate în apropiere despre care unii dintre noi poate nici nu am auzit, dar care pot fi descoperite decă vizitaţi standurile reprezentanţelor din Alba Iulia, Bran, Fundata sau Cluj.

Program de vizitare: vineri – duminică / 10:00 – 22:00.

Evenimentul este organizat cu susţinerea ANAT (Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din Romania) şi ANTREC (Asociaţia Naţională de Turism Rural Ecologic si Cultural).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.