Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Târgul de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

În perioada 13-15 Martie 2015, între orele 10:00 și 22:00, Polus Center Cluj te invită la târgul intitluat Târgul de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală.

Evenimentul va reuni clinici cu diverse specialități: oncologie, cardiologie, ortopedie, genetică și servicii de laborator, histopatologie, stomatologie, chirurgie estetică și reparatorie, ortodonție, fizioterapie și recuperare medicală, dar și obstetrică-ginecologie.

În cadrul ediției din acest an, expozanții au pregătit o serie de reduceri și gratuități la o serie de servicii. Astfel, cu ocazia împlinirii a zece ani de existență, Centrul Medical Medexpert vine în întâmpinarea clienților centrului comercial cu reduceri substanțiale la anumite proceduri și analize. Promedical Center a pregătit discounturi de 50% la analizele de laborator, medicina muncii și ecograf, Tanya Beauty Center oferă reduceri la proceduri de înfrumusețare corporală, iar Ecosense aduce produse bio de îngrijire la prețuri promoționale. De asemenea, toți expozanții au pregătit oferte speciale. Dintre aceștia amintim: Centrul Medical Florești, Centrul Medical Medsan, Synevo, Medprime Clinic – Clinica de Stomatologie, Medispa, Radusan, Intermed Service Lab, Novia Estetica, Medisprof, Biogenis, Novogyn, CT Clinic, Ecosense, Pro Nutrition și mulți alții.

Totodată, această ediție aduce ca noutate seminarii organizate în cadrul evenimentului, la care accesul este liber și care se vor desfășura după următorul program:

Program

sâmbătă, 14 Martie 2015

  • ora 17:00
    Seminar susținut de Flavius Țurcanu – 2 pași pentru îmbunătațirea vederii. Tehnici simple și naturale.

duminică, 15 Martie 2015

  • ora 14:00
    Prezentare Clinica Medprime – Tehnica periajului corect al dinților
  • ora 15:00
    Prezentare Salon Tanya – Radiofrecvența facială cu acid hialuronic și colagen pentru ten matur
Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.