Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Târgul de Crăciun

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 2-26 Decembrie 2015, în Cluj-Napoca va avea loc Târgul de Crăciun.

Ai început serios să te gândești la cum o să-ți petreci sărbătorile de iarnă, și cu cine… nu-i așa? Îți facem noi o propunere, dacă încă n-ai primit una. Ia-ți prietenii și sărbătoriți #ChristmasInCluj! Și dacă nu vin din prima, atrage-i arătându-le cum sărbătorim noi #ChistmasInCluj, accesând hashtag-ul oficial.

Asadar, dragi prieteni, mici şi mari, haioşi şi zgomotoşi Veniţi la Tărgul de Crăciun şi bucuraţi-vă de Căsuţa lui Moş Crăciun!

Ce este Căsuţa lui Moş Crăciun? O poveste de sărbătoare care adună pe toata lumea, cu mic cu mare, prin ateliere creative, pentru a sărbători împreună magia Crăciunului. Căsuţa lui Moş Crăciun este coordonată de Ludoteka, care va asigura călătoriile magice ale celor mici către tărâmul lui Moș Crăciun. În căsuța lui ne vom distra împreună la atelierul de muzică si vom lua parte la spectacole de teatru de păpuși şi poveşti captivante.

Moș Crăciun ne invită și în atelierul lui de textile unde ucenicii lui ne arată cum confecționează ei mânușile și jucăriile pe care le găsim sub brad. Știm cu toții cât de creativ este Moșul, însă, de data aceasta ne face şi pe noi să ne folosim imaginația în cadrul atelierelor de pictură, modelaj, lucru manual și origami.

Și pentru cei cărora le place să se joace cu aparatul foto, Moșul a găsit o activitate foarte utilă: atelierul de fotografie! Unde vom fotografia toate activitățile din Căsuța Moșului.

Cei mici, care sunt cei mai bucuroşi de venirea Crăciunului. vor avea parte inclusiv de ateliere în care se vor distra învătând cum se prepară dulciurile; bucătari pricepuți și pasionați de munca lor îi vor asista şi încuraja pe copii, pentru că lor le place sa fie implicați în activități de “oameni mari”, mai ales când vine vorba de gătit!

Simţi deja mirosul de cozonaci şi turtă dulce? Anul acesta, ne-am hotărât să împărtășim senzația de “acasă” pe care ne-o dă căsuța noastră pe timp de sărbătoare.

Vino la Casuţa lui Moş Crăciun şi creează cele mai frumoase decoraţiuni!

Pentru a participa la atelierele Moşului trebuie să te înscrii pe adresa hello@ludoteka.ro. Mailul trebuie să conţină numele / prenumele copilului, vârsta , atelierul la care participă şi intervalul orar preferat.

Este util să urmăriţi pagina de Facebook Ludoteka pentru a adresa întrebări, dar mai ales pentra a fi informaţi, sunt ateliere la care cei mici vor aduce de acasă materiale reciclate ( borcănaşe, cămăşi, pulovere…).

Căsuţa lui Moş Crăciun este un proiect organizat de Primăria Municipiului Cluj Napoca şi este coordonat de Ludoteka.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.