Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Târgul de Cariere

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Cluj

În perioada 12-13 Martie 2013, între orele 10:00 și 16:00, la Iulius Mall Cluj va avea loc Târgul de Cariere.

Joburile în domenii precum IT, servicii și retail, contabilitate și inginerie sunt doar o parte din oferta de locuri de muncă disponibilă la târgul din această primăvară.

Firmele care fac angajări în acest an, prezente la târg, sunt CSi, Genpact, Office Depot, Sykes, Steelcase și Terapia Ranbaxy, sponsorii ediției din acest an, precum și alte companii multinaționale prezente la Cluj-Napoca, ele regăsindu-se pe site-ul evenimentului.

În premieră, la Târgul de Cariere, participanții au posibilitatea de a se înscrie gratuit la Atelierul de Cariere, un seminar de profil în două părți, a câte două ore, pentru a afla care este primul pas în căutarea carierei dorite, precum și tehnici de redactare a unui CV care să atragă atenția. Înscrierea se face, de asemenea, pe site-ul târgului.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea din România și din Republica Moldova, care aduce împreună sute de angajatori și mii de candidați. Proiectul, demarat inițial în 2006 de agenția Fapte, se desfășoară în prezent în parteneriat cu eJobs.ro, care a initiat anul trecut seria evenimentelor eJobs Expo. La ora actuală suntem prezenți în orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Tîrgu Mureș, Constanța, Craiova, Bacău, Chișinău, respectiv Bălți și ne adresăm angajatorilor de orice profil și tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.