Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Târgul de Cariere

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Cluj

Halloween-ul se sărbătorește altfel în această toamnă la Cluj-Napoca. După o ediție de succes a ediției de IT a Târgului de Cariere, care a adunat la Iulius Mall circa 3.500 de participanți și peste 300 de oferte de locuri de muncă, cea mai mare rețea de profil din țară revine în același loc, miercuri și joi (31 Octombrie 2012 – 1 Noiembrie 2012), cu o ofertă variată de joburi din toate domeniile.

Astfel, printre surprizele tematice de Halloween pe care cei prezenți le vor descoperi la Târgul de Cariere din Cluj-Napoca, cei în căutarea unui loc de muncă vor avea posibilitatea de a alege din sute de joburi dintr-o varietate de domenii, cuprinse în ofertele de angajare ale celor peste 20 de companii naționale și multinaționale prezente la parterul centrului comercial în cele două zile.

Printre aceștia se numără BG Soft, partenerul evenimentului, dar și sponsorii Office Depot, SDL, Sykes, Steelcase și Terapia Ranbaxy. Participanții la acest târg vor mai putea intra în contact direct cu angajatori precum Bombardier, CEPROCS, Continental, EastJob, Eurocount & Audit, Evalueserve, EXL, Genpact, GI Group, LEONI, Lugera & Makler, Luto Automotive, Qual Media sau Universal Alloy.

Târgul se adresează în special tinerilor cu vârstă cuprinsă între 20 și 30 de ani, studenți sau absolvenți, dar și altor persoane în căutarea unui loc de muncă.

Accesul este liber și se va face între orele 10:00 și 16:00.

În cadrul evenimentului va avea loc și un seminar, susținut de trainerul Adrian Rusu, inițiator și manager de proiect Cool Jobs. Workshopul este intitulat Antrenament pentru cariera ta, iar aici vor fi dezvoltate abilitățile și instrumentele necesare pentru o carieră în domeniile de interes. Un alt trainer va vorbi despre listele to do și planificare în general, pe plan personal și profesional.

De asemenea, la evenimentul organizat la Cluj-Napoca, participanții au posibilitatea de a se înscrie la o tombolă, unde pot câștiga premii sugestive și amuzante – o chitară electrică, o lopată și un trafalet – cu ocazia campaniei din acest an, Avem jobul care ți se potrivește.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea din România și din Republica Moldova, care aduce împreună sute de angajatori și mii de candidați. Proiectul, demarat inițial în 2006 de agenția Fapte, se desfășoară în prezent în parteneriat cu eJobs.ro, care a initiat anul trecut seria evenimentelor eJobs Expo. La ora actuală mai are loc în orașe precum Timișoara, Iași, Brașov, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Tîrgu Mureș, Chișinău, respectiv Bălți și se adresează angajatorilor de orice profil și tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.