Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Târgul Cărtureștilor – ediția de Paști

Data
Access
gratuit
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

În perioada 2-14 Aprilie 2012, Cărturești Cluj te invită la Târgul Cărtureștilor – ediția de Paști.

Pentru fanii celebrelor agende Moleskine au sosit ediţiile limitate Moleskine Lego care vor face dreptate atât nostalgicilor, cât şi noii generaţii de aficionados. Cu un stil complet diferit vin agendele Paperblanks, care îi vor încânta pe cei care apreciază legătoria de artă, decorativul şi stilul vintage. Mark’s Tokyo Edge propune o gamă cu aspect inovativ care include agende cu coperte din silicon, albume foto şi accesorii de depozitare.

Instrumentele de scris Wörther se remarcă printr-un design minimalist, care subliniază calitatea materialelor folosite – lemn, aluminiu – şi precizia execuţiei Made in Germany. Papetăria de la Roger la Borde şi decoraţiunile de la Baden înveselesc selecţia cu forme şi imprimeuri ludice, iar coşurile şi genţile de la Reisenthel sunt gata să vă însoţească la un picnic primăvăratic.

În oferta de bază punem accent pe gastronomie şi cărţi ilustrate cu o ofertă 2+1 la titlurile editurii House of Guides . Nume importante ale literaturii contemporane se vor regăsi în colecţia Top 10+ de la editura Polirom, cu volume la preţuri ce concurează chiar şi ediţiile de chioşc. Nu vor lipsi cele mai noi apariţii din muzică, de la Madonna şi Lana del Rey până la Leonard Cohen şi Bruce Springsteen. Oferta de DVD-uri a fost completată cu filme precum Midnight in Paris de Woody Allen, Culoarea Sentimentelor de Tate Taylor şi Bună, ce faci? de Alexandru Maftei.

La raftul cu delicatese se vor afla savuroasele ceaiuri şi infuzii de plante de la Casa de Ceai, turta dulce secuiască, ciocolatele bio, dar şi pasiunea franţuzească ostoită pe plaiuri româneşti a dulceţurilor de la Les Saveurs D’yveline, creaţiile bahice ale Olteniei profunde aduse de Crama Oprişor şi ale însoritei Dobroge de la Adamclisi oferite de Patrician.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.