Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Târgul Cărtureștilor

Data
Access
gratuit
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

În perioada 30 Noiembrie 2013 – 31 Decembrie 2013, între orele 10:00 și 22:00, Cărturești Cluj-Napoca te invită la Târgul Cărtureștilor.

Florile dalbe, cadourile sunt gata de luat în tolbe. Anul acesta am strâns special pentru sărbători cărți noi și frumoase, decoraţiuni ingenioase, papetărie în ediții speciale, jucării, ceaiuri, muzici și povești de iarnă.

Leru-i ler, vă așteptăm să fredonăm O, ce veste minunată alături de Angela Gheorghiu, să citim noul volum semnat de Iv cel Naiv și Vali Petridean, Nesfârșesc, să ne facem planuri pentru 2014 în agendele de la Moleskine sau Paperblanks, să sărbătorim caligrafia cu instrumentele de scris marca Lindauer, Parker, Faber-Castell, Parafernalia sau Worther, să bem un ceai de Crăciun cu scorțișoară și marțipan sau să agățăm în brad steluțe, clopoței, îngerași din sticlă sau Moși Crăciun pufoși.

Colinde, colinde, mergem înainte cu un dar simpatic la fiecare comandă și sărbătorim iarna cum știm noi mai bine, cu selecții frumoase, idei de cadouri în exclusivitate și sfaturi online rapide pentru nehotărâți. Pentru că tiptil, Crăciunul se apropie. Voi ce faceți de Sărbători?

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.