Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Sun Glitters

Data
Loc
Cluj-Napoca

Duminică, 19 Octombrie 2014, începând cu ora 22:00, The Shelter Cluj-Napoca te invită să te distrezi alături de Sun Glitters.

Warm-up și after-party: Acrobat Sound.

SUN GLITTERS este un artist complex şi extrem de talentat. Pe lângă muzică, el este pasionat de arta fotografică, graphic design şi film, astfel că, în procesul de creaţie, legătura dintre muzică şi vizual fiind atât de puternică, artistul s-a aflat de multe ori în situația de a imagina sound-uri noi pornind de la imagine. Muzica este inspirată din viața sa de zi cu zi, cu gândul permanent la soarele de pe cerul Portugaliei însă, pentru artist, razele soarelui sunt ceva imaterial, fluid, viu, ele insinuîndu-se şi răsfrângându-se oriunde, făcând să vibreze atmosfera şi să strălucească nuanțele. De aici energia și profunzimea tuturor momentelor pe care le oferă publicului, a vocilor “fantomatice” și a ritmurilor denumite de presa internațională ca fiind “nepământești”.

Sound-urile SUN GLITTERS se bucură de influențele Boards of Canada, Burial sau Holy Other, dar și de nuanțele rock inspirate de My Bloody Valentine sau The Cure, el însuși menționând că nu are un stil anume care să îl definească deşi, este de acord cu ușoarele nuanțe care îl trimit în specificul genurilor dubstep, chillwave, wonky, shoegaze sau dreampop.

După ”Everything could be fine”, albumul lansat în 2011 (inclusiv pe vinil), care i-a adus critici excelente în presa internațională, publicațiile asemănându-l inclusiv ca stil și potențial cu nume precum Balam Acab și How to Dress Well, „Scattered into Light”, albumul care va fi lansat şi la Iaşi, este impresionant, bogat în texturi noi, rafinate, SUN GLITTERS demonstrând tendinţa sa permanentă de a experimenta, dublată de un talent unic. Iată prea multe motive să nu îl ratați şi prea puține șanse să vă reîntâlniţi, foarte curând, cu Victor Ferreira.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.