Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Stand-up comedy cu Cosmin Bighei

Data
Access
gratuit
Loc
L`atelier Cafe Cluj-Napoca

Duminică, 16 Martie 2014, începând cu ora 21:00, L’Atelier Cafe Cluj-Napoca te invită la stand-up comedy cu Cosmin Bighei.

Ba şi comediant, încă de timpuriu. Pe când n-avea nici 6 ani, spunea tot soiul de poezii „cu prostii” în cârciuma din satul bunicilor, în Botoşani. A devenit rapid vedeta satului şi toţi îi spuneau “poetu’”. Acest ciudat interes nu i-a adus doar faimă rurală + primii bani câştigaţi din a-i face pe oameni să râdă; i-a determinat pe părinţii săi să îl înscrie cu un an mai devreme la şcoală. Brusc, Cosmin s-a potolit şi a început să vorbească frumos, trecând astfel peste obscenităţile gratuite de la o vârstă fragedă. Unii nu reuşesc nici după treizeci de ani…

Mai târziu, a dat admitere la Facultatea de actorie din Cluj… şi a picat. A respirat adânc şi un an de zile a fost student la Business. Anul următor a încercat din nou la Teatru. A intrat. A respirat uşurat.

Din 2011 locuieşte în Bucureşti, unde joacă în spectacole pentru copii, ba face parte şi dintr-o trupă de improvizaţie. În timpul liber pune de spectacole de stand-up comedy prin Deko, Spice şi prin alte locuri pline de fum sau de baloane colorate. Duminică seară se întoarce la Cluj cu trenul & cu glume.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.