Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Speak Floyd

Data
Access
25 lei
Loc
Gambrinus Live Stage Pub

Vineri, 4 Mai 2012, începând cu ora 22:00, Gambrinus Live Stage te invită la un concert Speak Floyd.

Speak Floyd este singurul tribute-band Pink Floyd din România și s-a înființat în ianuarie 2010 la Cluj.
Proiectul a pornit ca o expresie a pasiunii membrilor săi pentru muzică și mesajul maeștrilor muzicii progresive, Pink Floyd.

După o perioda de circa 6 luni,timp în care au avut loc repetiții zilnice și o definire a repertoriului de interpretat,trupa Speak Floyd debutează la Motor Bike Party de la Bacău unde creează o mare surpriză.

Toate concertele Speak Floyd care au urmat au trezit un amplu interes la public în special la cel tînăr(16-25 ani), lucru extrem de interesant și de îmbucurător pentru o societate care părea a fi condamnată la autodistrugere prin perpetuarea non-valorilor.

După 30-35 de ani,muzica celor de la Pink Floyd este în continuare savurată de un public numeros ceea ce a făcut că toate concertele tribute-bandului Speak Floyd să se desfășoare pînă acum cu casă închisă.
Speak Floyd a mai concertat la Oradea, Cluj, Suceava, Baia Mare, Tg.Mureș și București.

Fiind o trupă tribut,Speak Floyd nu își propune decît să diversifice spectacolul prin inserarea unor elemente vizuale deosebite iar pe viitor, show-urile vor fi structurate pe albume aparținînd diverselor perioade.

Un spectacol al trupei Speak Floyd se desfășoară pe parcursul a aproximativ 1 oră și 45 minute și cuprinde piese de pe albumele „Dark Side of the Moon”,”Wish you were here”,The Wall”, „Momentary Lapse of reason” și €œDivision Bell”.

În tot acest timp, are loc o proiecție video sincronă,creată de artistul clujean Călin Chiorean care este responsabil și de elaborarea ID-ului vizual Speak Floyd.

Începând cu spectacolul din 2 decembrie,Speak Floyd introduc în playlist și piesa „Hey You”.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.