Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Sonja Moonear, K!D Chriss și RQZ

Data
Access
20 lei
Loc
Club Midi

Vineri, 2 Octombrie 2015, începând cu ora 23:00, Club Midi Cluj-Napoca te invită să te distrezi alături de Sonja Moonear, K!D Chriss și RQZ.

Sonja Moonear – Talentul artistei și experienșa sa se combină elegant cu o versatilitate și o tehnică perfectă. Prin prezenșa sa la cele mai renumite festivaluri din lume, des fiind întâlnită alături de Ricardo Villalobos, Sonja dovedește că este una dintre cele mai solicitate artiste ale momentului. În spatele său stau două label-uri de succes, Perlon și Ruta5, o alta confirmare a ascensiunii pe scena muzicii electronice internașionale.

K!D Chriss – Creativitatea este libertatea din spatele unei idei, continuată prin pasiune și dedicare, rezultând o carieră de peste 10 ani și fondarea proiectelor Midi, Mioritmic și S*NOVA, ce au pus Clujul pe harta muzicii electronice internașionale. Cu o seriozitate meticuloasă, K!D Chriss continuă să ofere oricărei petreceri o experienșă vibrantă și intensă, des întâlnindu-l alături de artiști emblematici ai muzicii techno.

RQZ este recunoscut pentru prestașiile sale originale de la Club Midi, frecvent activ pe scena locală cât și în calitate de producător, în studio.

După ora 00:00, prețul unui bilet de intrare va fi de 30 de lei.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.