Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Septemberfest 2014

Data
Access
gratuit
Loc
Sala Sporturilor Horia Demian Cluj-Napoca

În perioada 19-28 Septembrie 2014, pe platoul Sălii Sportului Horia Demian Cluj-Napoca va avea loc festivalul intitulat Septemberfest, ediția a XVI-a.

Timp de zece zile, clujenii vor bucura de posibilitatea de a savura bere de calitate, în timp ce vor socializa la terase cu familia şi prietenii, de a achiziţiona suveniruri de la Târgul de produse handmade şi de la meşteşugari, de a se amuza în Parcul de distracţii, cu taurul mecanic sau alergand cu coarda elastică, dar şi de a participa la cele mai distractive concursuri. Un punct de atracţie al festivalului va fi şi zona culinară unde bucătăria internaţională va concura cu produsele tradiţionale româneşti din toată Transilvania.

Muzica va fi nelipsită pe toată durata festivalului. Cele mai efervescente trupe vor delecta publicul în fiecare seară cu hituri ale muzicii româneşti şi internaţionale. Vor concerta la Septemberfest VERDE, Incognito, David and the SixMartini Band, Magda Pușkaș, Trupa 21, Trupa Coco, Academia Rock, Școala de Muzică The Beat și Trupa Nota. Scena principală va fi găzduită de un cort de minim 600 de metri pătrați amenajat şi decorat special pentru această sărbătoare.

O incursiune fascinantă în cadrul celui mai vesel festival al berii din Cluj Napoca va fi expoziția de fotografie realizată de Asociația Vechiul Cluj, cu tema Clujul de altădată. Surprizele se țin lanț! Elevii Liceului de Arte Plastice Romulus Ladea vin și ei cu un art eveniment cultural inedit.

Programul festivalului în noua versiune este mult mai interactiv, publicul fiind atras în fiecare seară prin atmosfera de prietenie pe care e o propune festivalul, muzica bună, parcul de distracții, show-urile gastronomice, târgurile de produse, dar în special prin concursurile Septemberfest.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.