Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Seminar dedicat unui scop caritabil

Data

Joi, 19 Decembrie 2013, între orele 18:30 și 20:30, la Transylvania College Cluj-Napoca va avea loc un seminar dedicat unui scop caritabil.

Prezenţa ta va aduce cu siguranţă o sclipire de bucurie în ochii fetelor de la Casa de tip familial Maria Gabriel din Cluj-Napoca, fete care au nevoie la rândul lor de modele autentice de femeie.

Trăim vremuri în care importanţa feminităţii e încă ignorată sau confundată cu feminismul, în care numărul bolilor cu specific feminin e într-o creştere alarmantă tocmai pentru că femeia s-a rupt de esenţa ei pur feminină, motive pentru care vom aborda subiecte precum: Ce este feminitatea şi la ce ne ajută puterea ei în viaţa de zi cu zi?, Ce putem face pentru a reintra în legătură cu esenţa femininului din noi?, Modele autentice de feminitate și Frumuseţea interioară ca sursă de sănătate a femeii.

Speakeri: Adela Haru (life coach şi facilitator feminitate), Andreea Luncaşu (fondator feminitate.org), Ioana Borza (specialista în domeniul marketingului din Transilvania) și Simona Baciu (fondatoarea Fundaţiei Transylvania College).

Ca femei, suntem responsabile de tot ceea ce înseamnă educaţie continuă şi e normal să intenţionăm să ne aducem contribuţia în comunitatea în care trăim. De aceea, contribuind la propria noastră dezvoltare ca femei, vom inspira la rândul nostru alte femei.

Sunt aşteptate toate femeile interesate de evoluţia şi de sănătatea lor ca femei, dar sunt invitaţi şi bărbaţii care doresc să afle mai multe despre această temă.

Atenţie: accesul domnilor nu este restricţionat, ci chiar recomandat!

Accesul la eveniment se va face pe bază de pachet de Crăciun pentru fetele de la Maria Gabriel. Pachetul va conţine următoarele: un kilogram de ulei, un kilogram kg de orez, o conservă legume / carne, o punga cereale / o cutie de branză topită, un pachet dulce (ciocolată, biscuiţi) și un produs igienă corporală (poate fi săpun, şampon sau gel de duş). Opţional: îmbrăcăminte, produse de papetărie, cărţi educative și produse cosmetice.

Dacă dorești să contribui la acest proiect dar nu poți participa la eveniment, poți trimite pachetul pentru fete. Contact: +4 0745 318 817.

Pentru înscrieri, completează formularul.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.