Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Secretele succesului pentru un pachet de alimente

Data
Loc
Cluj-Napoca

Joi, 5 Decembrie 2013, începând cu ora 18:30, la Hotel Golden Tulip Cluj-Napoca, Lorand Soares Szasz organizează, din nou, un seminar aproape gratuit.

Ce este deosebit la acest eveniment e că cei prezenți vor afla rețete de succes ale dezvoltării personale, în schimbul unui pachet de alimente. Toate pachetele se vor duce către 18 copii bolnavi de Sindromul Down și familiile lor, copii ai Asociației Aga Down Sindrom Cluj.

Evenimentul îi va avea ca protagoniști pe Florin Roșoga (deținătorul celui mai renumit blog de dezvoltare personală), Hedi Hoka (doctor în psihologie, leadership/life coach, trainer, autor, public speaker) si Lorand Soares Szasz (business coach, trainer, speaker si antreprenor), cel care a inițiat aceste seminarii aproape gratuite, în România. Seminarul are un dublu rol: de a ajuta categorii nefavorizate de copii şi de a educa mediul de afaceri ca profesionişti, pentru a se dezvolta personal și profesional. Pachetelestrânse îi vor ajuta pe parinți să redistribuie puținii bani pe care îi au pentru orele de logopedie și pentru tratamentele speciale de care micuții au nevoie.

Despre copiii cu Sindromul Down, ai Asociatiei AGA Down. Asociația găzduiește 18 copii, care, majoritatea din ei, fac parte din familii cu probleme, cazuri speciale. Dificultățile mamelor în asumarea responsabilităților de creștere și educare a copilului se datorează adesea unor dificultăți economice și sociale (şomaj, marginalizare, lipsa unei locuințe stabile, venituri reduse ,părăsirea copilului de către tată etc). O mare parte din aceste mame trec prin crize familiale caracterizate de apariția copilului cu probleme, carenţe educative, neglijenţe grave din cauze financiare. Cel mai important moment în viața unei persoane cu Sindromul Down este formată din primii ani, în care dacă cineva se ocupă de el așa cum trebuie, poate să își schimbe și să își lungească viața.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.