Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Secrete în a-mi asculta copilul

Data
Access
40 lei
Loc
Cluj-Napoca

Joi, 21 Noiembrie 2013, între orele 18:00 și 20:30, echipa PsyLife organizează atelierul pentru părinţi Secrete în a-mi asculta copilul.

Dacă vrei ca cel mic să te asculte, e nevoie să îl asculţi tu mai întâi!
A-l asculta pe cel de lângă noi, chiar dacă pare simplu, nu este chiar aşa. De multe ori procesul de comunicare este deficitar nu pentru că cel care comunica ceva nu ştie să o facă ci, poate, pentru că cel care ascultă nu ştie să asculte. În relaţia cu copiii aceasta este, de multe ori, o problemă pe care o întâlnim frecvent. De ce? În principal pentru că noi, adulţii, ştim mult mai multe decât un copil şi atunci se poate întâmpla să şi anticipăm lucrurile pe care ei vor să le spună. Astfel, poate să apară riscul să nu îi lăsăm să comunice până la capăt mesajul.

Ascultând cu atenţie adunăm informaţii relevante pentru noi şi pentru copil, a ne asculta unul pe celălalt ne consolidează relaţia, ascultând cu atenţie arătam respect, a asculta este primul pas în a rezolva problemele pe care le avem şi, până la urmă, a ne asculta copilul ne învaţă pe noi ca părinţi o multitudine de lucruri despre cel mic dar şi despre noi. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le vom discuta într-o manieră practică în cadrul atelierului pe care vi-l propunem.

PsyLife reprezintă o echipă de psihologi şi psihoterapeuţi specialişti care oferă atât în format de grup, cât şi individual intervenţii pentru diverse probleme emoţionale ale copiilor sau ale adulţilor. În plus, ne dorim să oferim servicii către comunitate acest lucru însemnând că organizăm o serie de evenimente care nu se focalizează pe copii sau adulţi cu dificultăţi ci pe optimizarea vieţii de zi cu zi a cel care vor să înveţe lucruri despre ei, despre relaţia lor, despre familial or, despre copilul. Mergem pe principiul că dacă reuşim să învăţăm, din timp, multe lucruri despre noi şi despre ceilalţi ne va fi mai uşor să trecem peste situaţiile neplăcute care vor apărea şi vom reuşi să fim mult mai mulţumiţi de viaţa noastră.

Înscrierile se pot face până în miercuri 20 Noiembrie 2013 la adresa de e-mail contact@psylife.ro.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.