Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Şatra – Bal Mascat Ţigănesc

Data
Loc
Diesel Club

Vineri, 24 Mai 2013, începând cu ora 22:00, Diesel Club te invită la Şatra – Mare Bal Mascat Ţigănesc.

Cel puțin o dată pe an Diesel Club își invită oaspeții să renunțe la hainele și muzica de club și să se distreze în ritmurile unei muzici autentice țigănești la Marele Bal Mascat Țigănesc.

Invitații se vor costuma în ținute specifice temei balului. Pentru cei care vor veni nepregătiți de acasă, la intrare va fi un stand cu mustăți, laibere(veste), năframe(baticuri) și alte accesorii care să-i ajute să intre în atmosferă.

Localul va fi decorat în stilul unui cort dintr-o șatră, la intrare pe stradă vor atârna rufe la uscat, oalele pentru gătit și nelipsita căruță, iar țigănci istețe vor ghici în cărți. Oaspeții vor primi la intrare renumitele semințe de floarea soarelui, prăjite și sărate.

Balul va fi onorat de Fanfara Transilvania, venită la Cluj special pentru acest eveniment. Muzica va fi exclusiv țigănească, în special din zona rusă, dar și din părțile Tisei(ungureasca), balcanică și, bineînțeles, românească.
Ame Roma, Loyko, Bratsch, Kalyi Jâg, Ternipe, Mahala Rai Banda și mulți alții, sunt doar câteva nume renumite dintr-o excepțională selecție pregătită pentru seara de 24 mai.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.