Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Săptămâna Sănătății Mintale

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 14-20 Mai 2012, în Cluj-Napoca va avea loc cea de-a treia ediție a Săptămânii Sănătății Mintale, eveniment organizat de Organizația Minte Forte.

Săptămâna Sănătății Mintale se desfășoară sub sloganul: E timpul să vorbim și se adresează întregii comunități clujene. Proiectul are ca scop oferirea de informații de specialitate, într-o manieră foarte accesibilă, cu privire la problemele de sănătate mintală, atât de frecvente și totuși atât de neglijate din cauza prejudecăților.

Pe parcursul acestei săptămâni dedicate sănătății mintale se vor organiza prelegeri, proiecții de filme documentare pe teme de sănătate mintală urmate de discuții cu psihologi și psihoterapeuți și ateliere de dezvoltare personală. Se vor aborda teme precum: manifestările diferitelor probleme psihice și cauzele acestora, modalitățile de prevenție și tratament, metode de reglare emoțională, autocunoaștere și dezvoltare personală.

Partenerii acestui proiect sunt: Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Facultatea de Teologie Ortodoxă, Facultatea de Teologie Romano-Catolică și Zorki Cafe.

Sponsorii celei de-a treia ediții a Săptămânii Sănătății Mintale sunt: Groupama Asigurări, Arta Culinară și Starbucks.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.