Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Rosario Internullo, Kool și Kid Chriss

Data
Access
10 lei
Loc
Club Midi

Sâmbătă, 12 Februarie 2011, începând cu ora 23:00, Club Midi Cluj-Napoca te invită să te distrezi alături de Rosario Internullo, Kool și Kid Chriss.

Rosario Internullo

În 1998, Rosario ajunge in Romania, se ocupă de clubul Zerillos, primul afterhour din Romania şi este un succes imediat. Câştigă o mare popularitate în toată ţara, fiind rezident la Karma, cel mai în voga club din Bucuresti.

În 2004, se clasează pe locul 2 la Nights.ro Awards. Caţiva ani mai tarziu, îl găsim pe Rosario Internullo păstrându-şi statusul de “cel mai iubit DJ din Romania”. Din vara anului 2007 începe colaborarea cu postul de radio One FM şi de aici şi o nouă nominalizare la Nights.ro Awards, la o categorie complet nouă pentru el: “Cea mai buna emisiune radio”- 2 Crazy Bastards @ One FM. Emisiunea este realizată alături de Adrian Eftimie.

Cei doi DJi nebuni mută emisiunea şi în club, la Nagual, motiv pentru care şi-au mai luat o nominalizare la Nights.ro Awards, la categoria: “Cel mai bun de concept de petrecere”, unde au si castigat. Proiectul nu se opreste insa aici. Urmeză un turneu 2 Crazy Bastards numit “Viva la Revolution”, cu un feedback excelent primit din partea publicului. În paralel, Rosario se ocupa îndeaproape şi de productie.

Piesa sa, Sentimente – Nea Marin Remix, aparută la label-ul Desolat, a înregistrat un succes nebun, şi a făcut înconjurul lumii.

În fiecare an, de 1 Mai şi pe perioada verii, plaja Kudos din Mamaia, răsună de muzica bună şi explodează în aplauzele miilor de oameni prezenţi acolo.

După atâţia ani în care a stat fie pe ringul de dans, fie în spatele pupitrului de mixat, Rosario Internullo rămane astăzi la fel de activ, aducând dupa el o experienţă în materie de clubbing şi muzică electronică, ce nu poate fi negată.

Kool

Trăind foarte aproape de graniţa cu Ungaria, aici a şi intâlnit prima oară muzica electronică de club. Şi cum aici acest gen era deja un trend, Kool a căzut pradă acestui curent cu ajutorul melodiilor celor de la Depeche Mode, The Cure, Erasure, Camouflage sau Front 242.

Decide să se implice în fenomenul clubbing românesc contribuind ca promoter şi organizator de petreceri, deschizând chiar un club în oraşul său natal.

A fost un reprezentant de bază al curentului progressive, iar alături de Pagal unul dintre cei mai buni dj de after-hours.

Clubberi clujeni l-au prins des mixând la petrecerile memorabile din club Oscar.

În luna noiembrie a anului trecut a făcut alături de rezidentul Kid Chriss, warm-up pentru John Digweed. Ne-a încantât de asemenea la petrecerea de remember organizată în colaborare cu Nights.ro.

După ora 00:00, prețul unui bilet de intrare va fi de 20 de lei.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.