Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Ricardo Villalobos și Mihigh

Data
Access
50 lei
Loc
Club Midi

Sâmbătă, 7 Noiembrie 2015, începând cu ora 23:00, Club Midi Cluj-Napoca te invită să te distrezi alături de Ricardo Villalobos și Mihigh.

Încă de la finalul anilor ’90, Ricardo Villalobos este o prezență aparte pe scena muzicii electronice internaționale și, în ciuda tendințelor, a reușit să rămână în topul preferințelor. Cu o listă lungă de producții și remixuri, Ricardo este unul dintre cei mai populari și apreciați artiști din lume. Anual revine cu plăcere în România, unde incontestabil deține un loc aparte pe podiumul celor mai așteptați dj, de la an la an.

Muzica îl definește perfect pe Mihigh, diferențiindu-se printr-un stil aparte, de poveste, în constantă dezvoltare. Cu influențe minimal, într-o formă mai profundă, dar și techno în egală măsură, Mihigh îmbină noul cu vechiul, punându-și o amprentă distinctivă asupra sunetelor obscure, nonconformiste și hypnotice.
Dragostea pentru muzica bună și viziunea asupra muzicii electronice l-au condus pe Mihigh către fondarea label-ului Midi Records, o platformă care promovează arta și pasiunea, mergând pe calitate și nu pe cantitate.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.