Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

reACTING JAM #1

Data
Loc
Reactor

Joi, 14 Aprilie 2016, începând cu ora 19:00, Reactor te invită la evenimentul intitulat reACTING JAM #1.

Tehnici de simulare a realității prin improvizație totală.

Coordonator joc: Paul Sarvadi.

Un concept nou la Reactor, propus de Paul Sarvadi – organizatorul festivalului de teatru studențesc SPOT Carei – care propune un antrenament extrem de util pentru orice actor sau student la actorie, dar și o provocare pentru orice pasionat de teatru. Un joc creativ și experimental, care caută să răspundă la o întrebare esențială: unde se termină viața și unde începe teatrul?

Participanții se pot înscrie cu 24 de ore înainte de începerea jocului, la adresa reactingjam@gmail.com. Jucătorii primesc instrucțiunile necesare pentru desfășurarea jocului cu doar câteva minute înainte de începerea acestuia. Jam-ul produce continuu suprize și răsturnări neașteptate de situație. Nu se știe încotro evoluează și cât durează. Totul depinde de numărul jucătorilor, de dinamica și transformările poveștilor aflate în derulare. Nu există un scenariu prestabilit. Nu există convenții teatrale. Timpul și spațiul teatral dispar. Totul are loc în realitate.

Jucătorii sunt ei înșiși. Este o aventură comună prin care jucătorii își pot cunoște limitele și își pot îmbunătății aptitudinile, iar spectatorii sunt invitați să pătrundă într-o sferă tearală până acum necunoscută.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.