Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Radikal Guru, Mighty Boogie și Alex Chronic

Data
Access
10 lei
Loc
Club Midi

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012, începând cu ora 23:00, Club Midi Cluj-Napoca te invită să te distrezi alături de Radikal Guru, Mighty Boogie și Alex Chronic.

Radikal Guru aka Mateusz Miller este producător și Dj, născut în nordul Poloniei, zonă bine cunoscută pentru fuziunea reggae – dubstep și sunetul unic influențat de pionierii dub’ului cum ar fi King Tubby, Lee Scratch Perry sau Scientist. A început să câștige popularitate după ce a lansat o serie de single’uri pe viniluri la casa de discuri Dubbed Out (UK) în 2008.
În Polonia în 2004 începe să își dezvolte abilitățile de producător făcând trip-hop și jungle. Fascinat de sound’ul Asian Underground din 2005, scoate un album demo intitulat The East-West connection, care se răspândește rapid pe internet. În 2005 se mută în Cork (Irlanda) unde continuă să își îmbunătățească tehnicile de producător și reușește să se facă remarcat ca Dj în toate cluburile din Irlanda. În 2008 își lansează primele piese la labelul Dubbed Out și la numai câteva luni reușește să atragă atenția ascultătorilor de radio din intreaga lume. Muzica lui a fost difuzată pe posturi de radio ca BBC Asian Network, Sub FM, Rinse FM, Sensimedia Network și multe altele. În 2011 plănuiește să lanseze un EP.

După ora 00:00, prețul unui bilet de intrare va fi de 20 de lei.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.