Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Profesor Garfield te învaţă!

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

Duminică, 22 Ianuarie 2012, între orele 16:00 şi 20:00, Polus Center Cluj te invită la Profesor Garfield te învaţă.

Profesorul Garfield te învaţă să fi ecologist este tema lunii ianuarie a caravanei simpaticului Garfield. În fiecare eveniment, Garfield le-a pregătit copiilor foarte multe surprize, oferindu-le patru ore de distracţie maximă: sesiune de autografe şi poze cu motanul preferat al tuturor copiilor, ateliere de creativitate, concursuri cu premii şi un extraordinar program artistic: dansuri de societate, coruri şi solişti, o mulţime de copii talentaţi inviţati de la Palatul Copiilor.

Amfitrionul evenimentului, Motanul Garfield va fi tot timpul în mijlocul copiilor, va face poze cu aceştia şi va oferi cadouri personalizate.

Caravana Profesor Garfield te învaţă este un proiect educaţional la nivel naţional realizat în
parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului ce este organizat pe tot
parcursul anului şcolar 2011 – 2012.

Proiectul îl are în centru pe simpaticul motan Garfield, care s-a hotărât să nu mai fie leneş şi să se implice în educarea tuturor copiilor. Astfel, în fiecare lună se lansează o temă, în acord direct cu programa didactică şcolară, pe care elevii trebuie să o lucreze împreună cu institutorii, dar în care vor fi antrenaţi şi părinţii, astfel încât să se mărească gradul de implicare şi responsabilitate a acestora în creşterea şi educarea copiilor lor.

Temele proiectului au fost foarte atent alese şi agreate de MECTS, dintre ele remarcându-se cele legate de educţie rutieră, protecţia mediului sau reciclarea materialelor refolosibile.

Fiecare proiect tematic lunar se va încheia în cadrul câte unui eveniment organizat în Bucureşti şi în trei-patru oraşe diferite în fiecare lună, astfel încât la sfârşitul anului şcolar Caravana să ajungă în toată ţara. Partenerii Caravanei Garfield: Dragoni.ro, Direcţia Rutieră, Ministerul Mediului şi Pădurilor, Tymbark Maspex România, partener media Europa FM.

Proiectul educaţional este organizat la nivel naţional în toate şcolile şi grădiniţele din România de Mediadocs Publishing în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.