Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Povestiri din Miserupia

Data
Access
gratuit
Loc
L`atelier Cafe Cluj-Napoca

Sâmbătă, 19 Octombrie 2013, începând cu ora 18:30, L’Atelier Cafe Cluj-Napoca te invită la spectacolul Povestiri din Miserupia.

One-woman show cu și de Lorena Lupu.

În zilele noastre, traficul de persoane este a doua cea mai profitabilă afacere ilegală din lume după traficul de droguri, devansând traficul de arme. Iar asta pentru că, spre deosebire de droguri, o persoană poate fi revândută. Traficul de persoane pornește cu visul unei vieți mai bune, folosindu-se de lipsa de educație și de o situație economică precară a viitoarelor victime.

18 octombrie este ziua europeană de luptă împotriva traficului de persoane și, cu această ocazie, Lorena Lupu ne aduce în față un spectacol interactiv, presărat cu note de umor negru, inspirat din realitate, care ne îndeamnă să depășim barierele indiferenței și nepăsării.

N-o să plângem la Povestiri din Miserupia, ne promite Lorena: Hazul de necaz e plăcerea mea. În zona mea de origine, Covasna, genul ăsta de umor are o denumire specifică: umor de spânzurătoare. Promit că veţi râde, chiar dacă nu va fi râsul vostru.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.