Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Povestești și călătorești la Cărturești cu Alexandra Ușurelu

Data
Access
gratuit
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

Miercuri, 24 Februarie 2016, începând cu ora 19:00, Alexandra Ușurelu, una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România, își invită publicul la Cărtureşti din Iulius Mall Cluj.

Pentru că Alexandra nu-i numește pe cei care vin la concertele sale „fani”, ci „prieteni”, îi invită pe parcursul lunilor ianuarie și februarie la niște întâlniri ca între prieteni: turneul „Povestești și Călătorești la Cărturești” cu Alexandra Ușurelu, ce se va desfășura în toate orașele din țară unde există librării Cărturești.

Împreună cu producătorul și compozitorul Bobby Stoica, artista va susține un concert acustic de 30 minute în formulă de voce și pian, în timpul căruia cei doi vor prezenta poveștile din spatele albumului «La capătul lumii» și vor răspunde întrebărilor publicului și ale jurnaliștilor. Momentul artistic se va încheia cu o sesiune de autografe, intrarea fiind liberă în limita a 80 de persoane

“O artistă aparte în peisajul muzical românesc, Alexandra Uşurelu te poartă cu melodiile ei până la capătul lumii. Nu crede în trenduri şi reţete, nu caută succesul facil, ci îşi cultivă cu bucurie sensibilitatea şi imprimă dragostea pentru muzică în tot ceea ce face”, mărturiseşte Adina Rosetti, jurnalist la Dilema Veche, despre Alexandra Ușurelu.

Alexandra Ușurelu este una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România, albumul său de debut „La capătul lumii” primind mai multe nominalizări în cadrul premiilor Radio România și câstigând premiul pentru „Cel mai bun album al anului 2015“ la „Mamaia Music Awards”.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.