Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

post.sync

Data
Access
15 lei
Loc
Fabrica de Pensule Cluj-Napoca

Joi, 17 Martie 2011, începând cu ora 20:00, Fabrica de Pensule Cluj-Napoca te invită la spectacolul post.sync.

Spectacol produs de GroundFloor Group.

Regia: Ferenc Sinkó. Asistent regie: Noémi Vajna. Scenografia: András Szabó. Coregrafia: Ferenc Sinkó. Video: Tihamér Török. Sunet: Szabolcs Balla. Foto: István Biró. Cu: Szabolcs Balla și Ágota Székely. Tehnician: Attila Almási.

Ne imaginăm o lume fără sunete. O lume în care obiectele, echipamentele din jur îşi pierd zgomotul şi dispar sunetele cunoscute, indispensabile ale vehiculelor şi ale aparatelor electrocasnice. Punct zero. Linişte. O voce umană. Vocea creează un spaţiu schizoid în care realitatea se confundă cu lumea fanteziei. Din subconştient apare un mix de filme, animaţii şi sunete radio, toate pentru a ne surprinde, provoca şi a ne trezi la o realitate cruntă: tot ce vedem sau auzim, în trecut, prezent sau viitor, în situaţii reale sau transpuse pe ecran, ne va marca, se va impregna în personalitatea noastră. Nu mai există linişte. Nici voce umană. Nici scăpare.

Proiect finanţat de Centrul Naţional al Dansului – Bucureşti. Vestimentaţia actorului Balla Szabolcs a fost asigurată de Steilmann. Mulţumiri: CORSO Café & Bistro, Smaranda Almăşan

Bilete: 15 lei / 8 lei cu reducere.

groundfloor.ro / office@groundfloor.ro / +4 0748 144 322

Sala Studio, etaj I

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.