Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Polus Moto Show

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

Duminică, 13 Aprilie 2014, începând cu ora 11:00, la Polus Center Cluj va avea loc Polus Moto Show.

Prima probă a competiției, ce va începe de la ora 11.00, va consta în parcurgerea contra-cronometru a unui traseu delimitat și marcat cu jaloane iar cea de-a doua va fi mult îndrăgita probă de mers încet. Concurenții ce vor obține cele mai bune rezultate vor primi numeroase premii din partea Școlii de șoferi Auto Rally.

Înscrierile pentru concursul de îndemânare moto se pot face online până vineri, 11 Aprilie 2014, la adresa de e-mail marketing@poluscentercluj.ro, sau în ziua evenimentului începând cu ora 10:30.

Participanții ce se înscriu pe email trebuie să menționeze numele, categoria din care face parte motocicleta cu care vor participa la concurs și capacitatea cilindrică a motorului acesteia.

În plus, pe toată perioada evenimentului se va desfășura și Bazarul Moto, unde pot participa gratuit toți cei care au ceva de vânzare în domeniul moto. Înscrierile pentru bazar se pot face telefonic la numărul de telefon +4 0746 663 447 (instructor Lucuța Vasile).

Toți cei prezenți vor putea participa la tombola Polus Moto Show ce pune la bătaie trei cursuri de școală de șoferi pentru categoria A și trei cursuri de școală de șoferi pentru categoria B, oferite de Școala de șoferi Auto Rally. Tragerea la sorți pentru desemnarea câștigătorilor va avea loc la ora 20:00.

Atmosfera din cadrul evenimentului va fi întreținută și de un concert. Începând cu ora 19:00, pe scenă se vor urca trupele Estrada Quartet și Desperado.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.