Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Pilula de Folk / Duelul Pilulelor

Data
Loc
Le Général Cluj-Napoca

Începând cu miercuri, 16 Februarie 2011, Le Général Café-Pub și Ionuț MANGU te invită la Duelul Pilulelor.

Concursul se adresează tuturor iubitorilor de muzică folk care prezintă calităţi componistice şi interpretative, cu vârsta minimă de 18 ani. Participarea în concurs va fi doar individuală.

În vederea participării, toți cei interesaţi sunt invitați să trimită, până la data de 5 Februarie 2011, pe adresa de e-mail vreausafiupilula@gmail.com, o fișă de înscriere, conform modelului, o melodie demo în format mp3 și o copie după cartea de identitate.

Pe baza materialului audio primit, un juriu local va preselecta concurenţii. Celor care vor rămâne în concurs li se va comunica telefonic sau prin e-mail rezultatul preselecţiei, până la data de 6 Februarie 2011. În cadrul concursului propriu-zis, fiecare dintre participanți va avea la dispoziție 40 de minute pentru a impresiona auditoriul și juriul desemnat. Repertoriul este liber, cu singura condiție ca piesele să fie în limba română.

Candidații vor fi evaluați de un juriu desemnat de organizatori, iar un procent din puncte va fi din evaluarea publicului. Astfel, la finalul săptămânilor de concurs, va fi desemnat câștigător participantul care va însuma cele mai multe puncte, atât din partea juriului cât și din partea publicului.

Premiile pe care organizatorii le pun la bătaie sunt: premiul I (o chitară electroacustică), premiul II (suportul financiar pentru deplasarea la un festival de profil din țară) și premiul III (premiu din partea organizatorilor).

Informaţii suplimentare pot fi furnizate, prin telefon, la numărul +4 0741 655 984 sau la e-mail vreausafiupilula@gmail.com, persoana de contact fiind iniţiatorul concursului, Ionuț MANGU.

Regulamentul complet al concursului poate fi consultat aici.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.