Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Photo Shooting Days

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 25-26 Septembrie 2013, la Grand Hotel Italia Cluj-Napoca va avea loc evenimentul naţional de artă fotografică Photo Shooting Days.

Photo Shooting Days este integrat în cadrul Business Days Cluj şi este dedicat atât pasionaţilor de fotografie, cât şi specialiştilor din domeniu.

Tehnici de armonizare, analiza portofoliului de clienţi şi a echipamentului foto, tehnici de compoziţie şi artă fotografică, fotografia de la pasiune la business sunt doar unele dintre titlurile workshopurilor. Invitaţii care vor prezenta sesiunile de conferinţă şi workshop sunt Daniel Faluvegi, Mihail Ivan, Florin Creţu şi Mihai Deliman.

Cursurile de pregătire se vor încheia cu un examen ce constă în fotografierea unui fashion show. Prezentarea de modă este un eveniment de înaltă ţinută la care participă manechinele profesioniste de la Boom Models, expunându-şi creaţiile importanţi designeri vestimentari din zona Ardealului: David Corral, Giorgal, Casa de Moda Lucia Lux şi Magazinul Odin. Hairstyling-ul este asigurat de către Boudoir Studio Prive, iar make-upul inedit de Cristina Bojan. La prezentare sunt aşteptaţi peste 150 de spectatori.

Înscrierile la acest eveniment se pot face până marţi, 24 Septembrie 2013, la adresa de e-mail contact@shootingdays.ro sau la numărul de telefon +4 0769 670 001. Taxa de participare pentru toate cursurile şi workshop-urile este de 200 lei, iar numărul cursanţilor este limitat.

Avantajul participării la Photo Shooting Days constă în dotarea unui mini-studio portabil, care conţine aparate de mare performanţă, ce pot fi utilizate de cursanţii care nu deţin instrumentele de lucru necesare.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.