Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Personal Development School

Data

În perioada 12-16 Mai 2014, Voluntari pentru Idei şi Proiecte Cluj organizează Personal Development School.

Personal Development School 2014 se va afla la cea de a X-a ediţie ce continuă o lungă tradiţie de succes a proiectelor în materie de dezvoltare personală, sub sigla VIP România. Această ediție va fi totodată proiectul inaugural al VIP Cluj, care îşi propune să transforme potenţialul în excepţional într-o comunitate valoroasă. Oportunitatea şi atractivitatea acestui proiect rezidă în necesitatea studenţilor de a se cunoaşte mai bine pe ei înşişi pentru a lua decizii de carieră în cunoştinţă de cauză, dar şi crearea de experienţe care să îmbunătăţească conectivitatea între studenţii clujeni.

Participanţii proiectului vor beneficia de o serie de workshop-uri destinate cunoaşterii şi management-ului propriei persoane, precum şi o parte practică în care vor învăţa cum să construiască un CV şi o scrisoare de intenţie. În cadrul proiectului PDS 2014, vor fi aduşi specialişti cunoscuţi pentru experienţa lor şi relevanţa în programul activităţilor, precum Călin Biriş, consultant şi trainer în marketing online şi social media, la agenţia Loopa MarCom. Printre invitați îi regăsim și pe Cristina Varo, coach şi trainer pe creşterea încrederii în sine, pe Florin Şomodi, un trainer ce va atinge subiecte de leadership şi dezvoltarea calităţilor personale, dar și pe Raluca Culda, membru al echipei Toast Masters Cluj, și Adrian Rusu de la Solver Consulting.

Înscrierile se fac până în 4 Mai 2014 pe site-ul oficial, iar în urma procesului de selecţie vor fi aleşi 30 de participanţi. Înscrierea la Personal Development School 2014 va reprezenta un prim pas în carieră pentru studenţii dornici de afirmare profesională şi dezvoltare personală.

Voluntari pentru Idei şi Proiecte Cluj este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat şi alcătuită exclusiv din studenţi. Apărută în octombrie 2013, VIP Cluj face parte din VIP România, ce organizează anual, de 15 ani, peste zce programe şi proiecte de dezvoltare personală pentru studenţii şi masteranzii din România, program susţinute de companii, mass-media şi statul român.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.