Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Parastasul lui Viorel nu se mai ţine aici

Data
Access
15 lei
Loc
Diesel Club

Joi, 26 Aprilie 2012, începând cu ora 21:00, Diesel Club te invită la piesa de teatru Parastasul lui Viorel nu se mai ţine aici – scenariul şi regia Lucian Tion.

Ce se întâmplă când un grup de agricultori dintr-un sat tradiţional ardelenesc se apucă de… terapie de sex? Deşi titlul pare a trimite la chestiuni sumbre, „Parastasul…” este o spumoasă comedie de situaţie în care consilierea psihologică a câştigat aşa de mult teren încât a ajuns şi în lumea satului.

Finanţat de un NGO european, programul care doreşte să importe valori vestice până la uşa grajdului îi pune faţă în faţă pe nepregătiţii dar creativii protagonişti cu frumoasa domnişoară psiholog de la oraş, ceea ce nu va face decât să înfierbânte şi mai tare spiritele. Discuţiile neaoşe şi intriga spontană, plină de umor, care se naşte între personajele jucate cu naturaleţe de membrii trupei Cluj Theatre Company fac subiectul spectacolului de aproximativ o oră scris şi montat de Lucian Ţion.

Distribuţia: Adrian Mureşan; Renata Fabian; Ana Deac; Lucian Ţion; Razvan Cornea; Tudor Pasc; Richard Regian; Emil Tămaş

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.