Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Opening Party

Data
Access
20 lei
Loc
Club Midi

Vineri, 14 Septembrie 2012, începând cu ora 23:00, Club Midi Cluj-Napoca te invită la Opening Party cu Fumiya (Japonia), Tanaka (Japan), K!d Chriss (Midi) și Yossarian (video).

De peste 15 ani, Fumiya Tanaka este considerat a fi unul dintre legendarii artiști / DJ ai scenei techno. A avut numeroase proiecte, amintim labelul său personal Torema Records, labelul său recent Op.disc (în cooperare cu Yoshihiro Hanno), și celebrele sale petreceri Chaos (organizate în Tokyo și Osaka), iar pe parcursul carierei sale a reușit să exprime cu succes posibilitațile muzicii. Stilul său unic este axat pe techno-minimal iar prin tehnica sa reușeste să scoată frumusețea, profunzimea și densitatea muzicii și transformă minim în maxim. Acesta este unul dintre motivele pentru care el înca este în topul artiștilor de muzică electronică. În 2007, Fumiya a lansat DVD-ul cu răsunet mondial, Via, care conține live set-ul său comentat în timp real. Această lansare arată într-un mod viu muzica și mixajul său ca un rezultat al unor reacții fizice și de gândire continuă. Recent a lucrat la proiectul DARTRIIX împreună cu RADIQ aka Yoshihiro Hanno și a lansat deja doua EP-uri și un album complet pe Op.disc.

K!D Chriss a pus bazele proiectului Club Midi împreună cu Mihigh. A împărțit pupitrul cu nume mari precum Luciano, Marco Carola, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Tania Vulcano, [a:rpia:r], Richie Hawtin, Sasha, Steve Lawler, Dubfire, dOP, Booka Shade, Lee Burridge și mulți alții. Pentru K!D Chriss, sezonul 2011-2012 a fost mai activ ca niciodată, bifând un mini-turneu în Spania, o petrecere în Elveția alături de tINI (Desolat), o petrecere aniversară memorabilă în Londra alături de Soul Capsule și, o nouă vizită în Berlin la Week End Club.

După ora 00:00, prețul unui bilet de intrare va fi de 30 de lei.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.