Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Olimpiada Copilăriei

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

În perioada 31 Mai 2014 – 1 Iunie 2014, între orele 13:00 și 17:00, Polus Center Cluj te invită la Olimpiada Copilăriei.

Toți copiii ce vor

parcurge cu succes probele special create atât pentru băieți cât și pentru fete, dar și pentru ambele categorii, vor dobândi titlul de campion olimpic și vor putea câștiga numeroase premii.

La olimpiadă prichindeii vor avea de trecut probele de sărituri cu coarda, șotron, aruncări cu mingea la coșul de baschet și multe alte jocuri distractive ale copilăriei.

La final, copiii vor putea câștiga unul din marile premii ale zilei constând într-un set Lego City pentru băieți și un set Lego Friends pentru fetițe și multe alte jucării, toate oferite prin tragere la sorți.

Mai mult, copiii vor putea pleca acasă și cu o amintire de la Olimpiada Copilăriei. Pe parcursul celor două zile, micuții își vor putea face și poze la minut alături de cei dragi, sau chiar alături de Bugs Bunny și Lolla Bunny ce vor fi prezenți la eveniment.

Totodată, sâmbătă, începând cu ora 17:00, în zona de food court a centrului comercial, Mr. Nicu-Edu Trainer își va lansa DVD-ul Călătoria lui Oscar în jurul lumii, în cadrul unui spectacol plin de culoare.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.