Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Oamenii Cărţii

Data
Access
gratuit
Loc
Cluj-Napoca

Miercuri, 19 Decembrie 2012, începând cu ora 17:30, la parterul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor Cluj-Napoca (FSEGA, lângă Iulius Mall Cluj) va avea loc târgul de carte Oamenii Cărţii.

Evenimentul este dedicat elevilor care au participat la atelierele cu acelaşi nume, desfăşurate în perioada octombrie-decembrie 2012, în patru şcoli importante din Cluj-Napoca (Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, Liceul Teoretic Mihai Eminescu, Liceul Teoretic Lucian Blaga, Liceul de muzică Sigismund Toduţă). În cadrul Atelierelor Oamenii Cărţii, ţinute de echipa Editurii Aida, fiecare din cele 13 clase participante s-a bucurat atât de posibilitatea de a descoperi şi de a parcurge circuitul cărţii în societate, cât şi de şansa de a crea, concepe şi pregăti pentru tipar propria carte a clasei.

Pentru a le oferi tinerilor implicaţi în acest proiect educaţional şansa de a completa traseul cărţii, Editura Aida a organizat special pentru ei târgul de carte, unde vei avea ocazia să vizitezi standul fiecărei clase, să te lași fermecat de cărţile micilor scriitori, dar şi de ofertele ingenioase pe care ți le-au pregătit.

Evenimentul este organizat de Editura Aida.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.