Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

O zi de vindecare

Data
Access
gratuit
Loc
Cluj-Napoca

Duminică, 16 Februarie 2014, între 10:00 și 18:00, în #Cluj-Napoca va avea loc întâlnirea intitulată O zi de vindecare.

Grupul de sprijin va fi alcătuit din zece femei şi bărbaţi cu pierdere recentă şi vor fi alături de psihoterapeuţi cu experienţă, într-o atmosferă optimistă, confidenţială şi caldă, potrivită pentru exprimarea stărilor negative, socializare. Ziua începe cu un ceai sau cafea alături de prietenii noi, urmează cunoaşterea, apoi un exerciţiu de terapie de grup, masa de prânz împreună, o plimbare în natură şi alte activităţi terapeutice de grup prin care spunem povestea noastră şi învăţăm din poveştile celorlalţi.

În România, mor în fiecare oră patru femei şi bărbaţi cu familii tinere, iar studiile arată că pierderea partenerului este cel mai stresant eveniment din viaţa unui om. Presiunea emoţională, socială şi financiară este uriaşă și nu știi dacă acest coșmar va dura un an, doi sau zece și ce se va întâmpla mai departe cu tine și cu copiii.

Un sprijin real îl reprezintă întâlnirile cu alte văduve sau văduvi, pentru a simți că durerea ta e ascultată și respectată şi pentru a găsi puterea de a merge mai departe, pentru copii şi pentru propria şansă la fericire.

Înscrierile se fac prin completarea formularului de pe site-ul asociației.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Există Viaţă După Doliu.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.