Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Nu sta deoparte!

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

La aniversarea a trei ani de existență a publicației, echipa revistei Scooter Fun va fi prezenta la Cluj-Napoca pentru a lansa campania Nu sta deoparte!, o campanie interactivă de informare și de educare a utilizatorilor de vehicule cu două roți, în general, și a scuteriștilor, în special.

Încă de la înființare, revista Scooter Fun a organizat diverse campanii informativeducaționale pentru utilizatorii de scutere. Viața pe scuter este una dintre cele mai importante campanii realizate împreună cu Poliția Română, campanie care s-a desfășurat la nivel național pe parcursul a doi ani.

Noua campanie, Nu sta deoparte!, este o continuare firească a campaniilor de educație rutieră. Pe lângă sesiunea de informare susținută de către reprezentanții Poliției Române, privind utilizarea corectă a scuterelor și modul de a circula pe drumurile publice, toți cei prezenți la eveniment vor putea participa la probele de îndemânare cu scuterele sau la competiția de liniuțe. Primii 10 înscriși în competiție vor primi câte un premiu (un schimb de ulei pentru scuter) oferit de P&P – importatorul lubrifianților Motul în România. Totodată, organizatorii spun că o noutate în acest an va fi și organizarea unor concursuri pentru bicicliști.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.