Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Noaptea reducerilor vedetă

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Cluj

Sâmbătă, 9 Noiembrie 2013, începând cu ora 19:00, Iulius Mall Cluj-Napoca te invită la Noaptea reducerilor vedetă.

Prezentator: Cătălin Măruță. Concerte The Remakers, Smiley şi Andreea Bănică.

În plus, clienţii sunt invitaţi în Fashion Corner-ul special amenajat, pentru a beneficia de make-up şi hair-styling gratuit. Întreaga noapte va fi condimentată cu sute de premii. Pasiunea pentru shopping a cinci persoane se va transforma, în urma extragerilor din oră în oră, în premii la modă: cinci iPhone 5S.

Iulius Mall va completa momentele de distracţie cu promoţii captivante. Împătimiţii de cumpărături îşi vor îmbogăţi garderoba cu articole mai ieftine cu până la 70% din magazinele Adam’s by Secuiana şi Mustang, iar cu până la 60% de la Camaieu. Preţuri la jumătate se găsesc la Guara, Mathilde, Motor, Eden şi Triumph. Oferte de până la 40% sunt propunerea Soleil Sucre şi Giorgal, iar de până la 30% a magazinelor Damat Tween, Lee Cooper, Motivi, Time Out, Escudo şi Mizar. Piese vestimentare cu reduceri de până la 20% sunt pe rafturile Tommy Hilfiger, Springfield, Steilmann, Guess by Marciano, Seroussi, Stradivarius, Smuggler şi Jolidon. Preţuri speciale au şi produsele Kenvelo, Orsay, Terranova, Bossini, Mondex şi Laceworld.

Pentru cei cu un ritm de viaţă energic, cele mai atractive articole sportive se găsesc la Adis Sportswear, cu până la 35% discount, şi la Nike, Converse, Calcio Sport şi U-MAN, cu până la 20%.

Ofertele Iulius Mall continuă şi pentru copii, promoţii de până la 80% fiind disponibile la Noriel şi de până la 50% la Kiddy Store. Prichindeii beneficiază de preţuri reduse cu până la 20% la Coccodrillo, Dinoland, Jokee şi cu până la 10% la Divertis Shop.

Şi magazinele de încălţăminte vor fi bogate în oferte, cu promoţii de până la 70% la Chou şi GNT, de până la 50% la Condor şi de până la 20% la Benvenutti şi Bata. Ecco Shoes, Il Passo şi Geox au preţuri cu 15% mai mici. Discount-uri de până la 30% îi aşteaptă şi pe cei care adoră genţile Carpisa sau produsele de marochinărie de la Samsonite.

Cosmeticele Yves Rocher vor avea reduceri care ajung până la 30%, iar magazinele Sabon, Sephora, Ruby Rose şi Marionnaud propun promoţii de până la 20%. Şi produsele Farmasi Cosmetics şi Professional Shop sunt la ofertă.

Clujenii care doresc să cumpere bijuterii şi accesorii la preţuri mai mici sunt aşteptaţi cu reduceri de până la 50% la Swarovski şi Splend’or, de până la 30% la Accesorize şi Papionette şi de până la 20% la Sabrini. De 10% discount vor beneficia clienţii Sabion, Meli Melo, Millefiori şi Saphir.

Cumpărăturile la Valentini Bianco beneficiază de promoţii de până la 50%, acelaşi discount fiind valabil şi la cărţile Nemira, în timp ce librăria Cărtureşti propune preţuri mai mici cu până la 20%.

Iulius Mall a pregătit oferte la fel de atractive şi la magazinele din zona food court, la cafenele şi restaurante, precum şi la cele din zona serviciilor.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.