Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Noaptea Albă a Reducerilor la Polus Center

Data
Loc
Polus Center Cluj

Vineri, 28 Ianuarie 2011, clienţii celui mai mare centrucomercial din Transilvania vor putea profita de reduceri şi oferte speciale la mii deproduse, precum şi de şansa de a câştiga o excursie la ski în Austria pentru patru persoane sau unul dintre cele două telefoane iPhone 4 oferite de Polus Center în cadrulcelei mai noi ediţii a evenimentului Noaptea Albă a Reducerilor.

Sesiunile de cumpărături ale clujenilor se vor prelungi până în noapte pe 28 Ianuarie 2011 când Polus îi aşteaptă cu reduceri importante la mii de produse în intervalul orar 20:00 – 1:00, oferindu-le totodată şansa de a câştiga o excursie la ski în Austria sau unul dintre cele două telefoane iPhone4.

Pentru a se bucura de unul dintre aceste premii, clienţii nu trebuie decât să cumpere de minim 50 de lei, pe un singur bon, din orice magazin din Polus Center, în intervalul orar 20:00 – 1:00 şi să vină cu bonul de casă la Biroul de Informaţii situat în zona intrării numărul 2. Aici vor primi câte un talon de participare pentru fiecare prag de 50 de lei atins. Toate taloanele introduse în urnă vor participa la extragerea ce va avea loc sâmbătă, 29 Ianuarie la ora 12:00.

Clienţii Polus Center vor beneficia de reduceri de până la -70%, iar, pe lângă preţurile speciale, unele magazine au pregătit şi cadouri pentru cumpărăturile efectuate la Noaptea Albă a Reducerilor. Cei care vor profita de aceste oferte şi vor cumpăra în valoare de minim 50 de lei, vor avea şansa de a câştiga o excursie în Austria pentru patru persoane sau unul dintre cele două iPhone4 oferite de către Polus. – a declarat Adrian Oancea, PR Manager al Polus Center Cluj

Printre categoriile de produse care vor beneficia de reduceri importante amintim: bijuterii, ceasuri, articole de îmbrăcăminte, decoraţiuni, încălţăminte, cărţi, produse cosmetice sau jucării.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.