Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Narcotango

Data
Access
25 lei
Loc
Diesel Club

Miercuri, 6 Iulie 2011, începând cu ora 22:00, Diesel Club te invită la un concert Narcotango.

NARCOTANGO revine în România pentru a-şi promova ultimul album, „Limanueva”, nominalizat pentru premiile GRAMMY în 2010.

Cele două spectacole din Cluj vor avea loc în 5 iulie, la Teatrul Naţional, şi în 6 iulie, la Diesel Club. Ca întotdeauna, Argentinienii au pregătit un show de excepţie, cu momente de dans, efecte visuale şi invitaţi surpriză, totul în spiritul stilului „neo-tango-electronico”, stil promovat şi de grupuri ca GOTAN PROJECT sau OTROS AIRES, grupuri bine cunoscute şi care au concertat nu demult în România.

NARCOTANGO s-a înfiinţat în anul 2000 şi este format din Carlos Libedinsky (acordeon), Mariano Castro (keyboard, samplers), Marcelo Toth (chitară electrică) şi Fernando del Castillo (percuţie). În aceşti ani, au înregistrat 5 albume de studio, un DVD Live şi au primit de mai multe ori nominalizări la prestigioasele premii Latin GRAMMY şi Premiile GARDER, cel mai recent anul trecut în categoria „Cel mai bun album de tango”. Muzica lor este mai mult decât o simplă adaptare modernă a tangoului clasic. Este o „imbrăţişare profundă şi rafinată” între două culturi, în care se pot regăsi deopotrivă amatorii de tango, care sunt invitaţi să participe şi danseze fără restricţii în timpul spectacolului, câ şi pasionaţii stilului nuevo-tango+electronico, care vor fi surprinşi de ritmurile contemporane, electro, rock sau funk şi îmbinarea lor perfectă cu clasica milonga, interpretată de la fel de clasicul bandoneon.

Căutaţi pe YouTube înregistări ale grupului NARCOTANGO, inclusiv de la concertul de succes de anul trecut, de la Bucureşti, şi veţi fi marcaţi de energia transmisă de această formaţie şi show-ul lor extraordinar, probabil cel mai de efect show în cadrul acestui stil!

Teatrul Naţional – 5 iulie 2011, ora 20:00
Diesel Club – 6 iulie 2011, ora 22:00

Biletele se gasesc la Diesel Club (P-ţa Unirii 10) si la Teatrul Naţional, de la 25 lei.

Pentru mai multe informaţii:

Diesel Club, P-ţa Unirii 10
0264-439043
0730-083880
contact@dieselclub.ro

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.