Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Mojo Barrel

Data

Joi, 23 Mai 2013, începând cu ora 20:00, Casa Tranzit Cluj-Napoca te invită la un concert susținut de Mojo Barrel.

Mojo Barrel s-a înființat în Cluj-Napoca în aprilie 2011. Numele este inspirat din cultura afro-americană. Mojo este magia care concentrează toată energia sonoră într-un mecanism, barrel, ce reamplifică creativitatea umană. Stilul nu este îngrădit într-un singur terioriu; se aduc combinații indie cu extensii către blues-rock și funk-rock.

Mojo Barrel a avut mai mulți membri/colaboratori, ne măndrim cu prietenii noștri maghiari (Adrian Popan, Tamas Adorjani și Arcadiu Szuz) ce au adus un aer vivace sound-ului nostru. În esență feeling-ul Mojo Barrel se datorează în mare parte lor, oameni ai ritmului și basului.

Mesajul nostru este destul de simplu și uman. Dar spune foarte multe. Promovam pacea, dragostea, cultura, modestia, optimismul, anticorporatismul – sugar, spice and everthing nice.
În aproape toate piesele presar niște critică socială în unele mai mult în altele mai puțin. (There is no such thing as „too much Rage Against The Machine”). Chiar și dacă aparent este vorba de o piesă despre relații interumane, dragoste, despărțiri, certuri (Streetlights, Take Me As I Am, Never, Dirty water), până la urmă nu ezit să critic indiferența, ignoranța, chiar și birocrația.
Chiar dacă piesa începe asemeni uneia despre suprasaturația de distracție (Meet Me At the Fire Exit), cu ușoare aluzii cu tentă erotică (Howling At the Moon), sau dacă pare pur și simplu o piesă de „jam” abstractă (Mojam), funky party song-ul total primește un twist de bitter reality lemon.

Pentru primul album și single am lucrat cu producătorul britanic Adam Whittaker, dar acum el este plecat din România. Se lucrează la un videoclip care va fi lansat anul acesta.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.