Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Mişcare fluentă din corp în spaţiu – atelier de improvizaţie, improvizaţie contact şi spectacol

Data
Loc
Fabrica de Pensule Cluj-Napoca

În perioada 18-20 Martie 2011, Fabrica de Pensule Cluj-Napoca te invită să iei parte la atelierul Mişcare fluentă din corp în spaţiu – atelier de improvizaţie, improvizaţie contact şi spectacol.

Spectacol: 20 Martie 2011, începând cu ora 17:00.

Câte posibilităţi, câte direcţii de mişcare îşi oferă două corpuri în timpul dansului? Combinaţiile pot fi surprinzătoare în contextul în care improvizaţia este principiul de bază. Contact Improvisation este considerat în prezent o tehnică de bază în formarea dansatorilor contemporani, care combină ingenios elemente şi tehnici de dans modern cu arte marţiale, yoga, acrobaţii sau tehnici de relaxare.

Atelierul lui Heike Kuhlmann va îndruma participanţii în explorarea diferitelor elemente de contact improvisation şi în procesul de conştientizare a propriei mişcări ca formă de expresie artistică. Rezultatele atelierului vor fi prezentate în cadrul unui spectacol/demonstraţie cu intrare liberă.

Heike Kuhlmann trăieşte la Berlin, este dansator, coregraf şi profesor de dans creativ pentru adulţi şi copii. Deţine diplomă de licenţă în Educaţie fizică şi Biologie şi un Master în Coregrafie. Sursele ei de inspiraţie vin din diferite tehnici, de la Release Technique la Contact Improvisation, de la Capoeira la tehnici de dans african, combinate cu exerciţii de conştientizare şi BodyWork.

La atelier vor participa 30 de persoane înscrise în prealabil; spectacolul final este cu intrare liberă. Organizat în strânsă colaborare cu Centrul Cultural German.

Sala Studio, etaj I

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.