Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Miraje

Data
Access
gratuit
Loc
Casa de Cultură a Studenților (Cluj-Napoca)

În perioada 23-24 Mai 2013, la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca va avea loc cea de-a VI-a ediție a festivalului cultural Miraje, dedicat tinerilor cu dizabilități.

Zece trupe de teatru, muzică și dans, formate din tineri cu dizabilități de la liceele de profil din țară urcă pe scena Mirajelor din Cluj alături de artiști consacrați pentru a demonstra că arta nu are limite și că orice obstacol poate fi depăsit cu ajutorul talentului, al muncii și al pasiunii.

Pe lângă tinerii artiști, pe scenă vor urca bine-cunoscuta trupă Vița de Vie, dar și copiii de la Școala de Muzică The Beat, cu un show special.

Pentru spectatori Mirajele sunt o un exercițiu de schimbare a perspectivei și un prilej de a înțelege că putem cu toții mai mult decât se crede. Pentru Cluj-Napoca festivalul este deja un eveniment de tradiție, o sărbătoare cu totul specială a artei și a culturii.

Evenimentul este organizat de asociația Fapte, cu sprijinul Liceului pentru Deficienți de Vedere din Cluj, al Fundației Comunitare Cluj, al Clubului Lions din Cluj și al Casei de Cultură a Studenților din localitate. Ediția din 2013 a festivalului este co-finanțată de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acțiune.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.