Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Migrant în România Interculturală

Data
Access
gratuit
Loc
Casa de Cultură a Studenților (Cluj-Napoca)

Joi, 14 Martie 2013, între orele 15:00 și 19:00, în Sala 22 din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca se va desfășura seminarul Migrant în România Interculturală cu tema Ce fac universităţile clujene pentru încurajarea imigranţilor non-UE să urmeze facultăţi, masterate şi doctorate în Cluj-Napoca?.

La eveniment vor participa reprezentanți din partea Universităţii de Medicină şi Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca şi din partea Centrului de Cooperări Internaţionale al Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, precum și membri ai organizațiilor de imigranți non-UE în orașul Cluj-Napoca. Sunt așteptate toate persoanele interesate de subiectul diversității interculturale.

Seminarul se va desfășura într-un format interactiv. Este încurajată trimiterea înainte de eveniment a întrebărilor pe website-ul organizației pentru a fi discutate în cadrul seminarului. LADO -Filiala Cluj va centraliza toate întrebările trimise și le va prezenta invitaţilor.

Proiectul Migrant in Romania Interculturală este implementat de Institutul Intercultural Timişoara în parteneriat cu Liga Apărării Drepturilor Omului, filiala Cluj, Centrul pentru Resurse Civice Constanta și Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor şi Integrare Socială Bucureşti.

Eveniemntul este realizat de Liga Apărării Drepturilor Omului (LADO) – filiala Cluj.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.